Конференција „Паметна пољопривреда“ у Новом Саду

Аутор: Gdjakovic
383 посета

Српско удружење младих пољопривредника СУМП (у даљем тексту: СУМП) у сарадњи са Научно-технолошким парком организује другу конференцију под називом „Паметна пољопривреда“.

Конференција ће се одржати 03.02.2023. године са почетком у 17.30 часова у амфитеатру Научно-технолошког парка, Фрушкогорска 1, Нови Сад.

Како је изгледала прва конференција можете видети на линку: https://youtu.be/qFBEVSokm30

Конфереција ће се састојати из два дела – дебатног и конференцијског.

SUMP_Nacrt_Agenda_Konferncije

Конференција ће бити свечано отворена од стране Председнице Скупштине Града Новог Сада Јелена Маринковић Радомировић и од стране Директора Научно-технолошког парка Небојеше Дракулића.

У првом дебатном делу, активно учешће ће узети Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде , Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Пољопривредни факултет (Нови Сад) Град Нови Сад (члан градског већа за привреду),  Привредна комора Војводине и Научно-технолошки парк, који ће дискутовати на тему иновација у пољопривреди.

Представници наведених институција су потврдиле учешће.

После дебатног дела, лидерске компаније из области аграра, ће презентовати иновације и новитете из свог делокруга (предвиђено је да свака компаније презентује до 9 минута).

Srodni tekstovi

Оставите коментар