Град умлатио јабуке, Дејану сузе саме теку (ВИДЕО)

Аутор: draganadpetrovic
684 посета

Дејан Кончар из Челарева нашао се у најтежој животној ситуацији, пред зидом за који нема решење и на зна ни како да га прескочи, ни како да га заобиђе.

Пет година је Дејан чекао, радио, мучио се и радовао овом лету и јесени да коначно са три и по својих хектара под јабуком убере први већи род а с њим и зараду за своју породицу – супругу и двоје дечице с којима, на сву муку, још живи и као подстанар.Тешко је гледати његове сузе, које су саме потекле, одраслог мушкарца који плаче док се на снимку иза његових леђа види уништен сав његов труд и мука.

@tally9282737

#srbija #grad #poljoprivreda #supercelijskaoluja #nevreme #novisad #backapalanka #beograd #balkan #vocarstvo #fyp #viral #pomoc @telegrafrs @Blic TV @Kurir TV @PRVA

♬ Džanum – Teya Dora

 

Невреме, олуја, ветар и град који су потукли све чему се радовао.

Узео је Дејан, каже, кредит од банке. И он и супруга да својим радом створе нешто, а сад може да чека само утужење и од банке и од произвођача хемије од којих је узимао материјал за своје воћњаке.Сељачки живот је тежак, најтежи, а сад су он и жена са двоје мале деце остали без свега. И није Дејан једини, ово лето нам је донело бројне олује и невреме а многима који живе на земљи и од земље донело незамисливе муке.
– Једанаест хиљада садница и све је сравњено са земљом – вели Дејан после чега није могао да савлада сузе.

Супруга и он дигли су кредите, узели саднице, земљу у закуп на 20 година и само две недеље делиле су их од прве бербе а сад, каже, од тога нема ништа.

Извор: https://biznis.kurir.rs/moj-biznis/4216236/dejanu-grad-i-nevreme-unistili-ceo-vocnjak-s-jabukama

ФОТО: Printscreen Tik Tok

Srodni tekstovi

Оставите коментар