Важно саопштење Министарства пољопривреде

Аутор: Gdjakovic
115 посета

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде најоштрије демантује нетачне информације које су се појавиле у појединим медијима да ово министарство није дало никакав одговор на захтев седам пољопривредних удружења да се поново организује састанак са представницима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, као и другим државним органима.

Наиме, Кабинет министра пољопривреде, шумарства и водопривреде је јуче, 17. јуна 2024. године, примио мејл упућен од стране седам пољопривредних удружења са захтевом за нови састанак, а Министарство им је истог дана одговорило и обавестило их да ће захтевани састанак бити одржан током ове недеље, а да ће о тачном термину одржавања састанка бити благовремено обавештени.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде поново истиче да је апсолутно спремно да разговара са представницима свих пољопривредних удружења у Републици Србији, са циљем да се у цивилизованој, конструктивној и пријатељској атмосфери размотре сви проблеми и изазови са којима се српска пољопривреда суочава.

Као што је дијалог генерално важан за друштвену стабилност, мислимо да је исто тако важан и у области пољопривреде, јер држава и пољопривредни произвођачи нису и не треба да буду непријатељи, већ партнери и савезници посвећени истом циљу – унапређењу и развоју српске пољопривреде и њеном још већем учешћу у расту домаћег бруто друштвеног производа.

Јаје из села или најскупље из продавнице – разлика је очигледна

Јаје из села или најскупље из продавнице – разлика је очигледна

Srodni tekstovi

Оставите коментар