Сви питају шта је рекао Вучић о протестима и блокадама пољопривредника?

Аутор: Gdjakovic
327 посета

Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је данас жели да разговара са пољопривредницима који хоће да решавају своје проблеме, али не са, како је рекао, “професионалним демонстрантима“
Одговарајући на питања новинара после седнице Председништва странке, Вучић је истакао да је ове године за пољопривреду издвојено додатних 15 милијарди динара на буџет од 65 милијарди.

„Осамдесет милијарди и кажете да није довољно. Спреман сам да саслушам и чујем, само немојте да ми долазите, а после кажете да сте неовлашћено снимали Ану Брнабић и још сте слагали да је рекла нешто што она није рекла. Долазе сељаци да ми кажу ко су ови да прислушкују Ану Брнабић, на разговору на којем би требало да решавају проблеме“, рекао је Вучић.

Како је нагласио, исти човек долазио је код њега да преговара о разним питањима.
„Погачар нам је долазио да разговара за фриленсере, ја мислио да је он фриленсер. Па нам је долазио као вођа протеста за кров над главом. Ја мислио да му је угрожен кров над главом. А сада видим и да вози трактор, село није видео ни на слици, а главни је и по том питању. Неки анархо-либерал, једино што знам да мрзи Србе и Србију. Свуда би поцепао српску заставу“, рекао је Вучић.
Вучић је нагласио да “зато зове људе да дођу на скуп наде па да решавамо проблеме“.
„Дођите ви сељаци па ћемо да решимо све проблеме у четири или пет пута и биће вам боље. Ја ћу да решавам те проблеме, довешћу целу Владу, спреман сам дан и ноћ да разговарамо, само немојте да ми доводите професионалне демонстранте“, поручио је Вучић, пренео је Тањуг.

Извор: Танјуг, АЛО!

Фото: Танјуг

https://www.alo.rs/vesti/politika/760434/vucic-spreman-da-razgovara-s-poljoprivrednicima/vest

Srodni tekstovi

Оставите коментар