Ево како да убрзате исплату субвенције по хектару

Аутор: Gdjakovic
513 посета

Обавештавамо пољопривредне произвођаче који су поднели захтев за подстицаје путем портала еПодстицаји да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе https://euprava.gov.rs/ како би прихватили решења, која на тај начин постају правоснажна и извршна, што омогућава исплату средстава.

Неопходно је да пољопривредни произвођачи прихвате и преузму Решење о усвајању захтева за субвенције које је испоручено у њихово еСандуче и уколико немају примедбе, одрекну се права на жалбу сагласно Упутству за одустанак од жалби. На тај начин средства ће бити брже исплаћена на кориснички рачун пријављен у електронски Регистар пољопривредних газдинстава.

Упутство за одустанак од жалби – еПодстицаји

Odricanje-od-prava-na-zCC8Calbu-ePodsticaji (1)

Уколико су пољопривредни произвођачи поднели захтев за остваривање права на рефакцију плаћене акцизе путем платформе еАграр (односно еРПГ) такође је потребно да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе https://euprava.gov.rs/, прихвате и преузму Решење о усвајању. Одустанак од приговора на поменута решења подноси се пратећи упутства у делу Подношење жалби и одустанак од приговора путем платформе еАграр (еРПГ).

За све додатне информације корисници се могу обратити на контакт телефоне Управе за аграрна плаћања 011/30-20-100, 011/30-20-101 и 011/30-20-118 или 0800/106-107, сваког радног дана од 7:30 до 15:30 часова, као и на званичној веб презентацији Управе за аграрна плаћања на адреси https://uap.gov.rs/#kontakt и на званичној веб презентацији еАграр, на адреси https://eagrar.gov.rs .

Srodni tekstovi

1 коментар

Ljubisav 20. март 2024. - 17:03

Pokušavam da Vas dobijem na telefone već dve nedelje, nisu aktivni, obraćam se mejlom već tri puta od početka meseca, nisam naišao na pomoć. Bio sam pridruzeni član gazdinstva i usled smrti majke ja sam naslednik i treba da prebacim na sebe gazdinstvo, u kancelariji za agrarna plaćanja sam popunio Prilog br4, izvod iz knjige umrlih i ugovor iz banke. Ljudi iz kancelarije u Kraljevu su mi objasnili da čekam odluku od Uprave za agrarna plaćanja u Beogradu, i ja sada čekam a pre mesec ipo dana sam sve to predao i postoji mogućnost da neću stići da ostvarim svoja prava na subvencije po hektaru. Ako znate način šta treba da uradim molim Vas recite mi.

Одговори

Оставите коментар