Sa sajma domaćih proizvoda Sa sajma domaćih proizvoda Goran Đaković

Proizvodi iz Svrljiga za beograđane i goste grada Истакнут

Аутор  feb 22, 2018

U beogradskom hotelu Slavija sutra će biti održana manifestacija "Drugi Sajam poljoprivrede i privrede - Dani Svrljiga u Beogradu" na kojoj će se predstaviti više od 100 izlagača iz poljoprivredno-prehrambene, tekstilne i mašinske industrije, zadrugarstva i domaćih radinosti - oblasti po kojima je poznata ova opština na jugoistoku Srbije, najavljeno je danas na konferenciji za medije.

Cilj manifestacije "Drugi Sajam poljoprivrede i privrede - Dani Svrljiga u Beogradu"  jeste da podrži razvoj malih opština i jugoistoka Srbije. “Na sajmu će biti mnogo kvalitetnih proizvoda iz našega kraja, od ukusne hrane, preko tekstilnih proizvoda i narodne radinosti, do proizvoda mašinske industrije”, rekao je  Milija Miletić, narodni poslanik u Skupštini Srbije i pozvao sve zainteresovane da posete manifestaciju.

Miroslav Marković, pomoćnik predsednika opštine Svrljig, podsetio je na uspeh prošlogodišnjeg Sajma, ističući da su izlagači uspostavili značajne kontakte i saradnju, ne samo sa partnerima iz Srbije, već i iz regiona. Marković je rekao da je opština Svrljig otvorena za nove investitore i da ima dosta mogućnosti za nova ulaganja.

Aleksandar Kemiveš, savetnik predsednika PKS, rekao je da PKS podržava lokalne samouprave i malu privredu da se promovišu na ovakim manifestacijama i povezuju sa potencijalnim partnerima i investitorima. 

Uoči Sajma, u Privrednoj komori Srbije, biće održana i panel diskusija o planovima i narednim koracima u oblasti poljoprivrede, privrede i turizma u Svrljigu tokom predstojećeg perioda. 

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31