Ilustracija: Treća dečija pijaca, pijaca Mirijevo Ilustracija: Treća dečija pijaca, pijaca Mirijevo Milica Lukić

Uz druženje i dobru zabavu održana dečija pijaca Истакнут

Аутор  nov 06, 2017

Treću Dečiju pijacu u ovoj godini, u organizaciji JKP „Gradske pijace“, GO Zvezdara i JKP „Veterina Beograd“, obeležili su najmlađi Zvezdarci, koji su se ovoga puta našli u ulozi trgovaca na pijaci „Mirijevo“. Subotnje prepodne upotpunilo je druženje sa maskotama planetarno popularnog crtanog filma „Patrolne šape“, koje su se fotografisale i igrale sa najmlađim i najslađim stanovnicima GO Zvevdara.

Svoju kreativnost i talenat u muzičko-scenskom nastupu i na raznovrsnim radionicama, pokazali su mališani iz predškolskih ustanova „Bubamara“, „Maslačak“, „Zvončica“, „Sunce“, „Zvezdica“, „Bambi“, „Bubarama“, KUD „Sveti Sava“, učenici O.Š. „Pavle Savić“, „Despot Stefan Lazarević“ i boravak „Onica“, kroz folklorne igre, plesne koreografije, recitale, revije, kao i u horskom izvođenju najpopularnijih dečijih pesama.

JKP „Gradske pijace“ i JKP „Veterina Beograd“, mislili su i na ljubitelje pasa, te su zainteresovani imali priliku da usvoje pse iz gradskog prihvatilišta i pruže im novi dom. Svi psi bili su odeveni u posebno dizajnirana odela omiljenih junaka crtanog filma „Patrolne šape“, a usvojitelji su pored novog člana domaćinstva dobili na poklon ceger „Ja volim pijacu Mirijevo“ pun poljoprivrednih proizvoda.

             

              detalj sa treće dečije pijace

 

Na Veletržnici se ovo povrće najviše kupuje

http://www.agropress.org.rs/lat/rubrike/agroekonomija/item/3259-na-veletrznici-se-ovo-povrce-najvise-kupuje

 

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Фебруар 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29