Dunav osiguranje Dunav osiguranje Olivera

Dunav osiguranje na Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu Истакнут

Аутор  mar 22, 2018

Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti na sajamskom štandu, kao i u poslovnicama „Dunava“ širom Srbije, rekao je Nemanja Petrović, direktor Glavne filijale Beograd 1 „Dunav osiguranja“. 

„Naša Kompanija nudi popust od 15 odsto na zaključenje auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2017. i 2018. godine, koja se prvi put registruju, popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise; popust od 50 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučajauz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja auto-odgovornosti, te popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska“, rekao je Petrović.

On je istakao da Kompanija „Dunav osiguranje“ i ove godine, u saradnji sa Kompanijom „Lukoil Srbija“, poklanja kartice za gorivo.

„Pri zaključenju auto-kasko polise za nova putnička vozila koja se prvi put registruju dobija se poklon kartica za gorivo u iznosu od četiri hiljada dinara, kao i za  polovna putnička vozila. Za zaključenje mini-kasko polise  putničkih vozila, osiguranici dobijaju kartica u vrednosti od dve hiljade dinara“, rekao je Petrović i naglasio da za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge iz polise „auto-bonus plus“, osiguranicima fizičkim licima (i pravnim licima koja zaključuju auto kasko osiguranja za nova putnička vozila) vaučer-kartica ima isti iznos od 2.000 dinara.

On je rekao i da promotivna akcija popusta „Dunav osiguranja“ počinje 19. marta i da će trajati do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti u periodu od 19.marta do 13.aprila, i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u  svim „Dunav centrima“  širom Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu „Dunav osiguranja“, odmah po otvaranju ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila.   

Poklon kartice važe na svim „Lukoil“ pumpama na teritoriji Srbije.

 

Žika - Šarenica na štandu „Dunava“ obnovio polisu svog automobila

Voditelj emisije „Žikina šarenica“Živorad Nikolić, obnovio je na štandu „Dunav osiguranja“ polisu osiguranja svog automobila i tom prilikom rekao da već nekoliko godina sve što ima osigurava u „Dunavu“.

-Zašto sam izabrao baš “Dunav Osiguranje”? – Emisija “Žikina šarenica”  koju uređujem i  vodim  na neki način je nacionalni brend, ovog vikenda na programu su 1302 i 1303 emisija.  S druge strane Kompanija “Dunav osiguranje”   je naša najveća osiguravajuća kompanija, takođe nacionalni brend, koja pruža širok asortiman kvalitetnih usluga. Ja sam u “Dunav osiguranju” pronašao dosta  usluga za sebe i svoju porodicu: osigurao sam i stan, i automobil... Predusretljivi su, pouzdani  i dobri partneri… Verujem im i to je najvažnije. Da li je potrebno nešto više?

-Prošle godine su mi na parkingu oštetili auto, ali sam imao lepa iskustva i sa nadoknadom štete i sa popravkom automobila. Sve je bilo vrlo jednostavno i lako i zato s razlogom kažu da prijatelj ostaje prijatelj“, rekao je Nikolić.

Nadam se da ove godine neće biti potrebe za aktiviranjem polise za auto-kasko osiguranje, ali nek bude tu za svaki slučaj!

 

Sloboda Mićalović: zaključila polisu kasko osiguranja na štandu „Dunava“

Polisu kasko osiguranja na štandu Kompanije „Dunav osiguranje“ zaključila je i naša vrsna glumica Sloboda Mićalović.

-Vozač sam već mnogo godina i jako mi je važno da vozilom kojim upravljam bude tehnički ispravno i sigurno, jer brinem ne samo o svojoj, već i o  sigurnosti  članova moje porodice. Danas sam, upravo iz tih razloga, na štandu naše najveće osiguravajuće kuće „Dunav“ zaključila polisu kasko osiguranja. „Dunav osiguranje“ je domaći brend, kuća kojoj poverenje poklanjam mnogo godina unazad i, pokazalo se,  siguran su partner. Prisutni su u svim gradovima u Srbiji i to je dodatni razlog što im ukazujem poverenje, kaže Sloboda Mićalović

 

ЈЕDINSТVЕNА SАЈАМSKА PОNUDА BАNKЕ АUТО-KRЕDIТI

-Bаnkа „Pоštаnskа štеdiоnicа“ priprеmilа је zа svе zаintеrеsоvаnе grаđаnе kојi plаnirајu kupоvinu pоlоvnih ili nоvih аutоmоbilа pоsеbnu sајаmsku pоnudu krеditа u dinаrimа sа osiguranjem života i bеz njega, kао i krеditе s vаlutnоm klаuzulоm i rоkоm оtplаtе dо sedam gоdinа.

Sајаmskа pоnudа vаži dо 31. maja 2018. gоdinе.

Bаnkа ćе krеditе оdоbrаvаti kаkо pоstојеćim tаkо i budućim kliјеntimа, uz pоsеbnu pogodnost– bеz оbаvеzе prеnоsа rеdоvnih primаnjа.

Маksimаlni iznоs krеditа u dinаrimа ide dо 3.000.000 RSD, bеz učеšćа, оdnоsnо dо 25.000 evra, uz minimаlnо učеšćе оd 30 %.

U sаrаdnji s Kоmpаniјоm „Dunаv оsigurаnjе“ „Poštanska štedionica“ nudi pоsеbnu vrstu krеditа u dinаrimа, sа оsigurаnjеm živоtа dо 1.500.000 RSD,  bеz učеšćа i sаmо uz sоpstvеnu mеnicu, pо nајnižој kаmаtnој stоpi kоја је fiksnа dо krаја оtplаtnоg pеriоdа. Reč je o pоnudi sа nајširim i nајаtrаktivniјim spеktrоm pоgоdnоsti nа tržištu.

Tо је sаmо jedan u nizu zајеdničkih prојеkаtа dvе dоmаćе držаvnе kućе kоје izа sеbе imајu dugi niz dеcеniја uspеšnе sаrаdnjе, kоја ćе sе i ubudućе rаzviјаti, istakao je u izjavi medijima Aleksandar Čortan, član Izvršnog odbora banke „Poštanska štedionica“.

Bаnkа је vеć nа svојој intеrnеt strаnici (www.posted.co.rs) оbјаvilа uslugu sа svim pојеdinоstimа.

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Мај 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31