Ilustracija: Dr Janko Samardžić, specijalista kliničke farmakologije Ilustracija: Dr Janko Samardžić, specijalista kliničke farmakologije Milica Lukić

"Dunav Osiguranje" predstavilo poseban program osiguranja Истакнут

Аутор  nov 02, 2017

Mnoge se stvari u životu ne mogu predvideti i rak se ne dešava tamo „nekim drugim“ ljudima. Prema podacima referentnih zdravstvenih ustanova u Srbiji, maligne bolesti jedan su od vodećih uzroka umiranja u našoj zemlji. Svake godine u Srbiji od raka oboli oko 36.000 osoba, a umre oko 19.000 pacijenata. Muškarci najviše obolevaju i umiru od karcinoma pluća, debelog creva i prostate, dok su kod žena najčešći karcinomi dojke i grlića materice. Poslednjih godina napravljeni su veliki pomaci u dijagnostici i terapiji malignih bolesti, pri čemu prevencija i dalje ostaje osnovni i najefikasniji metod u borbi protiv raka.

Rak je danas najveći zdravstveni problem sa kojim se suočava i bori čitav svet. U zemljama s najrazvijenijom zdravstvenom zaštitom, već dugi niz godina prepoznata je potreba za dodatnim zdravstvenim osiguranjem za slučaj obolevanja od najtežih, pre svega malignih bolesti. Pored zdravog stila života i redovnih sistematskih pregleda, dodatno osiguranje predstavlja „lek izbora“, jer omogućava neophodnu stručnu podršku i finsnijsku potporu, za celu porodicu najtežim trenucima.

U Srbiji je, po prvi put, u saradnji sa stručnjacima razvijen upravo takav program osiguranja za slučaj obolevanja od raka – Cancer Protection. Cancer Protection, kao poseban vid dodatnog zdravstvenog osiguranja, podrazumeva isplatu ugovorene sume ili njenog dela ukoliko se u toku trajanja osiguranja postavi prva dijagnoza raka. Osim toga, ovim vidom osiguranja obuhvaćena je i mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja u vrhunskim zdravstvenim centrima u svetu, kao što su Harvard Medical School Teaching Hospitals i London's King's College Hospital, čime pacijenti dobijaju najsavremeniji preporučeni način lečenja.

Jedino znanjem, pravovremenom prevencijom i savremenom terapijom možemo pobediti rak.

Dr Janko Samardžić, specijalista kliničke farmakologije

Cancer Protection, kao poseban vid dodatnog zdravstvenog osiguranja, podrazumeva isplatu ugovorene sume ili njenog dela ukoliko se osiguraniku u toku trajanja osiguranja postavi prva dijagnoza raka. Po pristupačnoj ceni, već od nekoliko stotina dinara mesečno, osigurana suma u slučaju postavljanja dijagnoze može biti od 500.000 dinara do 5.000.000 dinara. Posebna prednost polise Cancer Protection jeste mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja, sa preporučenim načinom lečenja u saradnji sa kompanijom „MediGuide“. Renomirana kompanija „MediGuide“ iz SAD omogućava kontakt i pribavljanje drugog lekarskog mišljenja u vrhunskim zdravstvenim centrima u svetu.

Sve potrebne informacije možete dopiti besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj 0800 386 286 ili na sajtu www.dunav.com

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31