Ilustracija: Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodprivrede/Printscreen RTS Ilustracija: Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodprivrede/Printscreen RTS

Kako ministar Nedimović proslavlja Božić Истакнут

Аутор  jan 07, 2021

Na Božić uvek nešto uzmem da radim da bi mi poslovi išli tokom cele godine, kažu tako se valja

Ministar poljoprivrede i član Predsedništva SNS Branislav Nedimović Božić će proslaviti sa najužom porodicom uz bogatu trpezu, ali će tog dana uzeti nešto i da radi jer, kako objašnjava u razgovoru za Kurir, tako se valja, da bi mu išao posao cele godine.

- Za Božić ću biti kod kuće s porodicom, tako je svake godine. Ipak, gledam da tog dana uzmem nešto i da uradim, to mi je savet jednog prijatelja - valja se da započeneš nešto tog dana da bi ti išao posao cele godine. Po podne prošetam s prijateljima - navodi Nedimović.

Na trpezi će biti svakakvih đakonija, ali u njihovoj pripremi on, priznaje, ne učestvuje. - Ja sam tradicionalista, ne radim u kuhinji. Ne pomažem, operisan sam od tih poslova. Šta kažu da donesem, donesem - otkriva ministar i dodaje: - Naručićemo prase na ražnju, biće tu sarma, obavezno česnica.

Nikad nije izvukao novčić iz božićne pogače, čak ni kao dete. - Deci Lei (13) i Filipu (11) interesantno je, gledaju ko će da izvuče paru. Ja nikad nisam izvukao novčić iz česnice - kaže Nedimović.
Idem u crkvu na paljenje badnjaka

- Za Badnji dan smo kod kuće, po podne odem kod lokalnog sveštenika, u crkvu, tu bude paljenje badnjaka i onda opet kući. Postimo tog dana kao i svi - dodaje Nedimović.

Izvor:https://www.kurir.rs/vesti/politika/3599071/bozic-u-domu-ministra-poljoprivrede-branislava-nedimovica-u-zivotu-nisam-izvukao-paru-iz-bozicne-cesnice

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Јануар 2021 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31