Одштампајте ову страницу
Ilustracija: Bogata ponuda domaće zimnice Ilustracija: Bogata ponuda domaće zimnice

Karavan zimnice za vikend na pijaci Kalenić Истакнут

Аутор  okt 15, 2020

Predstojećeg vikenda u subotu i nedelju, 17. i 18. oktobra od 08 do 16 časova na pijaci Kalenić biće održan „Karavan zimnice“. Prvi „Karavan zimnice“ u novoj sezoni otpočeće tradicionalno pripremom ajvara na šporetu Smederevcu tačno u 10 časova.
Kalenić pijaca biće kao i uvek mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi. Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.
Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja
značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. „Pijačni karavani na beogradskim pijacama“, organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci u svom komšiluku.
Ponesite cegere i 17. i 18. oktobra od 08 do 16 časova posetite Kalenić pijacu!
Ulaz slobodan!

Izvor: Agrobiznis magazin