Ilustracija:Najbolja usluga u domaćim prodavnicama Ilustracija:Najbolja usluga u domaćim prodavnicama

Potrošači ocenili: U ovim prodavnicama je najbolja usluga! Истакнут

Аутор  okt 02, 2019

Potrošači u Srbiji dobijaju najbolju uslugu u prodavnicama i trgovinskim lancima koje su u većinskom domaćem vlasništvu, pokazuju rezultati istraživanja "Gde potrošači u Srbiji dobijaju najbolju, a gde najlošiju uslugu?".

Korišćenjem metode tajanstvene kupovine, (mystery shopping- a) za ovu svrhu anketirano je 50 kompanija u šest sektora na tržištu naše zemlje.Kada se porede svi sektori najbolja usluga je, pokazuje istraživanje, u sektoru tehnike i pekara.

S druge strane, jedan od zaključaka je da većina kompanija veću pažnju poklanja izgledu samih objekata nego kvalitetu usluge koju pružaju kupcima.

"Promet robe široke potrošnje, prodavnice, trgovinski lanci i drugo, u Srbijii znosi preko 10 milijardi evra godišnje, što predstavlja jedno od najvećih domacih tržžšišta. Zato smo žželeli da proverimo kakvu uslugu srpski potrošači dobijaju za svoj novac i to ne samo u sektoru robe šširoke potroššnje već i tamo gde se prodaje tehnika, u kafićima, u pekarama, buticima kao i u bankarskom sektoru", navodi Miljan Premović, generalni direktor firme koja je radila istraživanje.Istraživanje je sprovedeno u avgustu i septembru ove godine metodom tajanstvene kupovine gde su posebno obučeni kupci proveravali kvalitet usluge.

Korišćene su tehnike posete i kupovine u objektu, komunikacije telefonom, elektronskom poštom (e-mail) i putem društvenih mreža.

Izvor:https://www.blic.rs/biznis/vesti/potrosaci-ocenjuju-najbolja-je-usluga-u-domacim-radnjama/0vt6ypp

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Јануар 2021 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31