Ilustracija: NIS Ilustracija: NIS Goran Đaković

NIS brine o poljoprivrednicima Истакнут

Аутор  avg 23, 2018

Sezona poljoprivrednih radova uveliko traje. Iako vremenski uslovi ove godine ne idu na ruku poljoprivrednicima, podrška ne izostaje od ključnih privrednih subjekata kao što je NIS, koji već petu godinu zaredom pomaže poljoprivrednike, korisnike NIS Agro kartice. Podsticaj razvoju domaće poljoprivede jedan je od ključnih postulata na kojima se zasniva društveno odgovorno poslovanje kompanije.
Vodeća kompanija naftnih derivata na domaćem tržištu, već pola decenije to i postiže obezbeđujući posebne pogodnosti za korisnike NIS Agro kartice. Svi korisnici ove kartice u prilici su da na NIS-ovim benzinskim stanicama u Srbiji, tokom cele godine, ostvare popust od pet dinara po litru evrodizela, kao i tri dinara po litru gasnog ulja 0,1. Dodatne pogodnosti, kompanija NIS obezbedila je na akumuliranu potrošnju u zavisnosti od količine kupljenog evrodizela odnosno gasnog ulja. Na ovaj način, korisnici NIS Agro kartice mogu da ostvare popust do čak 12 dinara po litru standardnog i premium dizel goriva, odnosno osam dinara za gasno ulje 0,1.
Poljoprivrednici danas uveliko zavise od upotrebe poljoprivrednih mašina, te je njihovo redovno održavanje ključno za efikasan rad. Kompanija NIS je mislila i na to, te pored nižih cena derivata, poljoprivrednici uz NIS Agro karticu ostvaruju i popust do 15 odsto na NISOTEC ulja i maziva, odnosno 20 odsto popusta na asortiman robe široke potrošnje koja se može pronaći u prodavnicama na benzinskim stanicama.
Nesporna je činjenica da je razvoj poljoprivrede od ključnog značaja za privredni rast Srbije i stvaranja pozitivne slike u svetu. S tim u vezi, posebnu pažnju neophodno je usmeriti upravo ka onima na kojima počiva i najveći teret ove privredne delatnosti. NIS je prepoznao važnost ovog pitanja dok su srpski poljoprivrednici prepoznali dobrobiti korišćenja NIS Agrokartice, te danas, njihov broj premašuje cifru od 130.000 zadovoljnih korisnika.
Kao društvo koje nastoji da ide u smeru razvoja i plodne budućnosti, svaka podrška poljoprivredi, kao stubu razvoja naše zemlje, je dobro došla. Jedino zajedničkim snagama, uz pomoć najvećih, možemo uspeti u cilju, a to je da budemo uspešna zemlja, koja se ponosi svojom osnovnom privrednom delatnošću – poljoprivredom, kao i poljoprivrednicima.

 

Последњи пут измењено subota, 08 septembar 2018 05:46

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Септембар 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30