Одштампајте ову страницу
Šampioni pijaca Šampioni pijaca Olivera

Šampioni i bez balkona Истакнут

Аутор  jan 25, 2018

Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace“, uručio je danas priznanja dugogodišnjim poljoprivrednim proizvođačima, „Šampionima pijaca“, za izuzetan doprinos u snabdevanju građana Beograda kvalitetnim i zdrastveno ispravnim domaćim poljoprivrednim proizvodima.

 

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast što imam priliku da uručim ova priznanja vrednim i predanim proizvođačima, koji imaju bogatu i dugu tradiciju proizvodnje, koja se prenosi sa kolena na koleno, a predstavljaju brend beogradskih pijaca. Gradske pijace na ovaj način doprinose kvalitetnoj i raznovrsnoj ponudi, a naši sugrađani ih prepoznaju i rado dolaze kod njih kako bi svoja domaćinstva snabdeli kvalitetnim i proverenim poljoprivrednim proizvodima. – rekao je Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace“ i dodao : „Šampione pijaca promovišemo na svim našim manifestacijama, među kojima su najpopularnije „Beogradski Noćni Market“ i „Pijačni karavni“ koje posete veliki broj naših sugrađana“.

 

 

JKP „Gradske pijace“ u narednom periodu nastaviće sa očuvanjem tradicije i kulture, negovanja odnosa poverenja između proizvođača i kupca, kao i promovisanja pijaca kao važnog turističkog potencijala.